Σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης για την Crepaland επί της Think Colour (video)

Νίκη με σημαντικό προβάδισμα πέτυχε χθες βράδυ η ομάδα της Crepaland, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Think Colour με 41-61 στον 1ο μεταξύ τους αγώνα για τα Προημιτελικά και πάει στον επαναληπτικό της άλλης εβδομάδας με σοβαρό handicap πρόκρισης. Βεβαια, δεδομένου ότι απομένουν άλλα 40 λεπτά στον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης, η Think Colour παρότι έχασε την πρώτη μάχη στην έδρα της, θα πάει στη ρεβάνς με στόχο να παλέψει για τη νίκη και να προσπαθήσει να πετύχει την μεγάλη ανατροπή.

Η χθεσινοβραδυνή αναμέτρηση στο κλειστό του Αγίου Δομετίου, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από τη σελίδα μας στο Facebook, ξεκίνησε πολύ καλά για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι πήραν πολύ νωρίς διψήφια διαφορά (12-2 στο 5′), με τους γηπεδούχους όμως να καταφέρνουν να μειώνουν κάπως την απόσταση στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (12-18). Στην 2η περίοδο, η ομάδα του Αντρέα Πηλαβά ανέβασε αισθητά την απόδοσή της, μειώνοντας την διαφορά ακόμα και στο καλάθι μετά από τρίποντο του αρχηγού Παναγιώτη Νικολαΐδη (26-28 στο 18′), δείχνοντας να επιστρέφει δυναμικά στην διεκδίκηση του αγώνα, αν και το ημίχρονο έκλεισε τελικά με το σκορ στο 26-34.

Στην επανάληψη όμως τα δεδομένα άλλαξαν υπέρ των φιλοξενουμένων, παρότι βρέθηκαν αρκετά νωρίς χωρίς ένα από τα βασικά τους ατού, τον Αλέξη Ζαχαρίου, ο οποίος συμπλήρωσε στα μέσα της 3ης περιόδου τα 5 φάουλ. Εντούτοις, αυτό δεν αξιοποιήθηκε καθόλου από τους γηπεδούχους, αντιθέτως πείσμωσε περισσότερο τους παίκτες του Αντρέα Χρίστου, οι οποίοι άνοιξαν ακόμη περισσότερο την ψαλίδα υπέρ τους. Η 3η περίοδος έληξε με την Crepaland μπροστά με +19 (33-52) και πλέον η πλάστιγγα είχε γείρει οριστικά υπέρ της. Στην τελευταία περίοδο, παρά τις όποιες προσπάθειες των παικτών της Think Colour να μειώσουν την απόσταση, αυτό δεν έγινε ποτέ εφικτό, με αποτέλεσμα το τελικό σκορ να βρει τις 2 ομάδες στο 41-61.

MVP για τους νικητές ήταν ο Χάρης Σπύρου, ο οποίος σημείωσε 21 πόντους και τον ακολούθησαν ο Γιώργος Τσαγγαρίδης με 13 και ο Σάββας Ζωγράφος με 11. Από την ομάδα της Think Colour ξεχώρισε ο Gavril Nenkov με 12 πόντους, με κύριους συμπαραστάτες τον Χρίστο Παντελή με 8 και τους Φωτίου και Νικολαΐδη με 5 έκαστος. Ο επαναληπτικός ανάμεσα στις 2 ομάδες θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη στις 20:40 στο Γυμνάσιο του Αγίου Δομετίου.

Leave a Reply

Discover more from Χειμερινό Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading