Δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη Think Colour και ΡΝ99

Άνετες νίκες πήραν χθες βράδυ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής οι ομάδες της Think Colour και της ΡΝ99, οι οποίες κέρδισαν αντίστοιχα την ΚΕΠ-Δικέφαλος Γερίου και τον Δήμο Έγκωμης συνεχίζοντας την νικηφόρο πορεία τους. Αναλυτικά το ρεπορτάζ των 2 αγώνων κατά χρονολογική σειρά διεξαγωγής των αγώνων έχει ως εξής:

Άνετο πέρασμα της ΡΝ99 από την Έγκωμη

Την 9η νίκη της (σε 10 αγώνες) πανηγύρισε χθες βράδυ η ΡΝ99, η οποία κέρδισε εκτός έδρας την ομάδα του Δήμου Έγκωμης με 39-65 και διατηρήθηκε στην 3η θέση της Βαθμολογίας, ισόβαθμη με τους Warriors. Για τους “Μακεδόνες” η χθεσινή ήταν η 6η ήττα (σε 11 αγώνες), η οποία είχε το ελαφρυντικό ότι ήρθε σε αγώνα κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και χωρίς έναν από τους βασικότερους παίκτες της, τον Κύπρο Δημητρίου. Η χθεσινή αναμέτρηση στο Γυμνάσιο Έγκωμης ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πήραν από πολύ νωρίς κεφάλι στο σκορ και με την πάροδο του χρόνου ολοένα και διεύρυναν το υπέρ τους προβάδισμα.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, η διαφορά ήταν ήδη στο +25 υπέρ της ομάδας του Αλέξη Γεωργιάδη κι έτσι το 2ο ημίχρονο απέκτησε μάλλον χαρακτήρα τυπικής διαδικασίας. Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν 10-20, 14-39, 28-53 κι 39-65. Κορυφαίος για τους νικητές ο Λοΐζος Χατζηβασιλείου, ο οποίος σημείωσε 14 πόντους και μάζεψε 9 ριμπάουντ και τον ακολούθησαν ο Πέτρος Κονναφής με 15 και ο Πασχάλης Πασχάλη με 11. Από τους γηπεδούχους, ξεχώρισε ο Μάριος Μενοίκου με 10 πόντους και 10 ριμπάουντ, με κύριους συμπαραστάτες τον Πολύβιο Κυριάκο με 9 και τον Κυριάκο Πελεκάνο με 8. Την επόμενη αγωνιστική ο Δήμος Έγκωμης θα αγωνιστεί εκτός έδρας με το CyprusBasket, ενώ η ΡΝ99 θα φιλοξενήσει τους Olympos Wolves.

Εύκολη νίκη για την Think Colour

Δεύτερη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Αντρέα Πηλαβά, η οποία κέρδισε χθες βράδυ την ΚΕΠ/Δικέφαλος Γερίου με 76-46, κατακτώντας το 5ο της φετινό ροζ φύλλο αγώνος. Για την ομάδα του Γερίου, η οποία είχε για πρώτη φορά φέτος στον πάγκο ως προπονητή τον Αλέξανδρο Σολομωνίδη, η χθεσινή ήταν η 10η ήττα στο φετινό Πρωτάθλημα, η οποία εξακολουθεί να την κρατά στα χαμηλά της Βαθμολογίας. Παρά την ευρεία νίκη των γηπεδούχων, η μεγάλη διαφορά και το τελικό αποτέλεσμα καθορίστηκαν κυρίως στο 2ο μισό της τελευταίας περιόδου, διάστημα κατά το οποίο όλα είχαν πλέον κριθεί και οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν να μην έχουν τις δυνάμεις να παρακολουθήσουν τον ρυθμό των γηπεδούχων.

Το παιγνίδι ήταν σχετικά αμφίρροπο στο Α’ ημίχρονο, με το προβάδισμα όμως να παραμένει σταθερά υπέρ των γηπεδούχων. Στην επανάληψη όμως και με την πάροδο του χρόνου, οι παίκτες της Think Colour ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους και έφτασαν τελικά σε μία εμφατική νίκη. Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν 16-7, 34-22, 49-33 και 76-46. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Χρίστος Παντελή, ο οποίος σημείωσε 11 πόντους, μάζεψε 10 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασσίστ και τον ακολούθησαν ο Gavril Nenkov με 15 και ο Παναγιώτης Νικολαΐδης με 14. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Πέτρος Ιωσηφίδης με 15 πόντους, με κύριους συμπαραστάτες τον Γιώργο Τσουρουνάκη με 12 και τον Δημήτρη Καραλάγα με 6. Την επόμενη αγωνιστική, η Think Colour θα φιλοξενήσει τους Warriors και η ΚΕΠ/Δικέφαλος τους Bucks.

Leave a Reply

Discover more from Χειμερινό Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading