Σπουδαίο διπλό για τους Olympos Wolves επί της Think Colour

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη χθες βράδυ για τους Olympos Wolves, οι οποίοι κέρδισαν την Think Colour με 48-56, καταγράφοντας την 5η τους νίκη (σε 8 αγώνες) στον φετινό μαραθώνιο και επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή αγωνιστική τους παρουσία. Από την άλλη πλευρά, για την ομάδα της Think Colour η χθεσινή ήταν η 6η φετινή ήττα (σε 9 αγώνες), η οποία την κρατά προς το παρόν στο 2ο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Η χθεσινοβραδυνή αναμέτρηση στο κλειστό του Αγίου Δομετίου ήταν αρκετά αμφίρροπη, κυρίως στο Α’ μέρος, διάστημα κατά το οποίο οι 2 ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ. Η 1η περίοδος έληξε ισόπαλη με το σκορ στο 12-12, ενώ μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι πήραν ελαφρύ προβάδισμα με +4 (25-29). Στην επανάληψη όμως οι “Λύκοι” άρχισαν να παίρνουν σιγά-σιγά τα ηνία του αγώνα και να κτίζουν ένα σχετικό προβάδισμα ασφαλείας της τάξης των 8-10 πόντων.

Η λήξη της 3ης περιόδου, βρήκε τους φιλοξενούμενους μπροστά με 33-42, προβάδισμα το οποίο διευρύνθηκε ακόμη περισσότερο στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου αγγίζοντας ακόμα και το +14 σε κάποιο σημείο (35-49 στο 33′). Ενώ όλα έδειχναν ότι οι Olympos Wolves θα έφταναν τελικά σε σχετικά άνετη επικράτηση, η ομάδα του Αντρέα Πηλαβά δεν είπε την τελευταία της λέξη και άρχισε μία δυναμική αντεπίθεση. Με ένα σερί 13-2 οι γηπεδούχοι ροκάνισαν γρήγορα-γρήγορα τη διαφορά και έριξαν τη διαφορά στο -3 (48-51 μισό λεπτό πριν το τέλος).

Παρόλ’ αυτά, οι “Λύκοι” δεν έχασαν τη ψυχραιμία τους και με εύστοχες βολές του Άδωνη Μιχαήλ στο τέλος έγραψαν το τελικό 48-56 και έφτασαν σε άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνος. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Αντρέας Γεωργίου, ο οποίος σημείωσε double-double (14 πόντοι, 11 ριμπάουντ), ενώ τον ακολούθησαν οι Αδάμος Αδάμου με 15 πόντους και Άδωνης Μιχαήλ με 13. Από πλευράς Think Colour ξεχώρισε για άλλο ένα παιγνίδι ο Gavril Nenkov, ο οποίος κατέγραψε 15 πόντους και 11 ριμπάουντ, με βασικό συμπαραστάτη του τον Κωνσταντίνο Χατζηγεωργίου με 11 πόντους και τον Πέτρο Φωτίου με 6.

Την επόμενη αγωνιστική η Think Colour θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Γροθιά-Κερύνεια, ενώ οι Olympos Wolves θα φιλοξενήσουν τους Bucks.

Leave a Reply

Discover more from Χειμερινό Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading