ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Αχιλλέας Πηλείδης στην ΚΕΠ/Δικέφαλος!

Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες της σελίδας μας, ο δυναμικός φόργουορντ της ΕΑΚ Αχιλλέας Πηλείδης, τα έχει βρει σε όλα με την ΚΕΠ/Δικέφαλος Γερίου, η οποία θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Αχιλλέας έκανε χθες βράδυ και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα (βλ. photo) και με το τέλος της έδωσε τα χέρια με τον Γιώργο Τσουρουνάκη, ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τα δοκιμαστικά του παίκτη.

Ο κόουτς ΤΣΟΥ προορίζει μάλιστα το νέο του απόκτημα να πάρει θέση βασικού την ερχόμενη Τετάρτη στον αγώνα της ομάδας του απέναντι στους Bucks 1931. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη τίνος την θέση θα καταλάβει στο υπερπλήρες ρόστερ της ΚΕΠ, όμως οι πληροφορίες μας θέλουν τον Αλέξανδρο Σολομωνίδη να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός πλάνων του προπονητή, παρότι ο ίδιος έκανε το “κονέ” για τη μεταγραφή Πηλείδη.

Απαρηγόρητος στο μεταξύ ο παίκτης-προπονητής της ΕΑΚ, Βόρις Καραγιάννης, ο οποίος δεν αντιλήφθηκε πώς συνέβη όλο αυτό χωρίς να έχει ενημερωθεί. Φήμες που τον θέλουν να κινείται νομικά εναντίον Πηλείδη και Τσουρουνάκη προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται.

Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και για οτιδήποτε νεότερο, θα σας κρατάμε ενήμερους.


ΣΗΜ: Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ή και τυχόν καρδιακών επεισοδίων, διευκρινίζεται ότι το πιο πάνω κείμενο είναι καθαρά προϊόν μυθοπλασίας! 😉

Leave a Reply

Discover more from Χειμερινό Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading