Πρωταθλητές στο Ερασιτεχνικό Δήμος Έγκωμης & Think Colour!

Ολοκληρώθηκαν χθες βράδυ οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων που έλαβαν μέρος στο φετινό Ερασιτεχνικό Καλαθοσφαιρικό Πρωτάθλημα Λευκωσίας και Πρωταθλήτριες στις 2 από τις 3 Κατηγορίες ανακηρύχθηκαν 2 ιδρυτικές ομάδες του δικού μας Τουρνουά!

Η ομάδα του Δήμου Έγκωμης κέρδισε χθες βράδυ στον Τελικό της Β’ Κατηγορίας την ομάδα των UNIC Senior Eagles BC με 56-46 κι έτσι ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια, εξασφαλίζοντας μάλιστα και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία για την επόμενη σεζόν!

Αντίστοιχα, η ομάδα της Think Colour κέρδισε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στον Τελικό της Γ’ Κατηγορίας την ομάδα “Γροθιά-Κερύνεια” με 56-51, ανακηρυσσόμενη έτσι Πρωταθλήτρια κι εξασφαλίζοντας αντίστοιχα την άνοδο στη Β’ Κατηγορία!

Θερμά συγχαρητήρια και στις 2 για την μεγάλη επιτυχία και τους ευχόμαστε και εις ανώτερα! Συγχαρητήρια και στις υπόλοιπες “δικές μας” ομάδες που συμμετείχαν στο φετινό Ερασιτεχνικό (EUC Alumni Warriors BC, Nicosia Wizards, ΚΕΠ – Δικέφαλος Γερίου και First Shoot Basket), οι οποίες έλαβαν μέρος σε έναν μαραθώνιο αγώνων τη φετινή σεζόν, ξεκινώντας από τον περασμένο Οκτώβριο μέχρι και τώρα.

Καλή ξεκούραση σε όλους και τους αναμένουμε πίσω φρέσκους και ορεξάτους για το επόμενο Πρωτάθλημά μας, που θα ξεκινήσει στις 17 Οκτωβρίου 2022!

Leave a Reply

Discover more from Χειμερινό Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading