Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Η 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ανδρών Λευκωσίας, powered by Public, βρίσκεται προ των πυλών και περιλαμβάνει αρκετές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Η αρχή θα γίνει σήμερα με 2 αναμετρήσεις: στις 18:40 στο English School θα κονταροχτυπηθούν οι αήττητες μέχρι στιγμής ΡΝ99 και η ΕΑΚ, ενώ στις 18:45 στο Α’ Δημοτικό Αγίου Δομετίου η First Shoot Basket θα υποδεχθεί τον Δήμο Έγκωμης.

Αύριο Τρίτη θα διεξαχθεί άλλη μία αμφίρροπη αναμέτρηση, αυτή ανάμεσα στους Nicosia Wizards και τους Olympos Wolves στη Λακατάμεια στις 20:00.

Η αγωνιστική θα συνεχιστεί την Τετάρτη με 3 αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίζει σίγουρα το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα στους Warriors και τη Γροθιά-Κερύνεια (20:30 – English School), ενώ την ίδια ώρα οι UNIC Senior Eagles θα φιλοξενήσουν την Think Colour στο κλειστό του Αγ. Δομετίου. Λίγο προηγουμένως στις 18:30 στο ίδιο γήπεδο ο Δικηγορικός Σύλλογος θα φιλοξενήσει την Crepaland.

Η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει την Παρασκευή, με τις τελευταίες 2 αναμετρήσεις: Ρ&Ρ vs Blue Cats (18:30 – Κλειστό Αγ. Δομετίου) και CyprusBasket vs Bucks (20:30 – English School).

Live Streaming

To ντέρμπι της Τετάρτης, ανάμεσα στους EUC Warriors και την Γροθιά-Κερύνεια, το οποίο θα διεξαχθεί στο English School και θα αρχίσει στις 20:30, θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα του Χειμερινού στο Facebook.

Αναλυτικό Πρόγραμμα

Αναλυτικά, όλο το πρόγραμμα με τις μέρες/ώρες και τα γήπεδα των αγώνων, καθώς επίσης τα αποτελέσματα των αγώνων που ήδη ολοκληρώθηκαν και τη Βαθμολογία, μπορείτε να τα βλέπετε εδώ.

Leave a Reply

%d