Τα Public Μεγάλος Χορηγός του Πρωταθλήματος Ανδρών Λευκωσίας!

Το Χειμερινό Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία πολύ μεγάλη και σημαντική συνεργασία για το Πρωτάθλημα Ανδρών Λευκωσίας της τρέχουσας σεζόν 2023-2024. Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι τα Public, ο #1 προορισμός για προϊόντα τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού είναι ο Μεγάλος Χορηγός του Πρωταθλήματός μας!

Μετά από επαφές και συζητήσεις και αφού παρουσιάσαμε την πρωτοβουλία μας και μοιραστήκαμε το όραμά μας με τη Διεύθυνση της εταιρείας, είδαμε ότι τα Public αναγνωρίζουν την αξία του ερασιτεχνικού αθλητισμού και ειδικά της καλαθόσφαιρας και με μεγάλη ευχαρίστηση αποδέχτηκαν να στηρίξουν έμπρακτα το Πρωτάθλημά μας.

Το Χειμερινό Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας, η πετυχημένη διοργάνωση που πραγματοποιείται για 3η χρονιά, συνεχίζει να επεκτείνεται. Στο φετινό Πρωτάθλημα αγωνίζονται 17 ομάδες σε ένα σύνολο 300 περίπου παικτών ηλικίας από 29 ετών και πάνω. Η χορηγία των Public, της μεγάλης αλυσίδας τεχνολογίας χωρίς αμφιβολία, ανεβάζει το επίπεδο αναγνωρισιμότητας του Πρωταθλήματός μας.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης συνεργασίας, η διοργάνωση του Πρωταθλήματος Ανδρών Λευκωσίας μετονομάζεται σε «Χειμερινό Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας Ανδρών Λευκωσίας, powered by Public».

Ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση της Εταιρείας Public Κύπρου για την έμπρακτη στήριξη και αναγνώριση του έργου και της συνεισφοράς του Πρωταθλήματος μας και βεβαιώνουμε ότι η συνεργασία αυτή θα είναι αμοιβαία επωφελής και για τα δύο μέρη.

Leave a Reply

%d