Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το μενού της 2ης αγωνιστικής

Μετά την ανάπαυλα αυτής της εβδομάδας λόγω μη διαθεσιμότητας αρκετών γηπέδων που θα αξιοποιηθούν για τους σχολικούς εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου, το Πρωτάθλημα Ανδρών Λευκωσίας επαναρχίζει από την ερχόμενη Δευτέρα με άλλες 8 πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Από το μενού ξεχωρίζει οπωσδήποτε το ντέρμπι ανάμεσα στην Crepaland και τους Warriors, το οποίο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, όπως επίσης και η δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στην Think Colour και την ΕΑΚ που θα γίνει την Πέμπτη.

Η αυλαία της αγωνιστικής θα ανοίξει τη Δευτέρα με τον αγώνα ανάμεσα στο Δήμο Έγκωμης και την ΚΕΠ/Δικέφαλος Γερίου, όπου αμφότερες θα ψάξουν την 1η τους νίκη στο Πρωτάθλημα. Την Τρίτη οι Olympos Wolves θα αγωνιστούν για 1η φορά στο Πρωτάθλημα μετά το ρεπό της πρεμιέρας και θα φιλοξενήσουν την Γροθιά-Κερύνεια.

3 αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την Τετάρτη: Ο Δικηγορικός Σύλλογος θα φιλοξενήσει το CyprusBasket, οι Blue Cats την ΡΝ99 και οι UNIC Senior Eagles την First Shoot Basket. H αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με άλλη μία αναμέτρηση την Παρασκευή, αυτή ανάμεσα στους P&P και τους Nicosia Wizards. Ρεπό αυτή την αγωνιστική θα έχει η ομάδα των Bucks 1931.

Live Streaming


Η αναμέτρηση της Πέμπτης, ανάμεσα στην Think Colour και την ΕΑΚ, η οποία θα διεξαχθεί στο Κλειστό του Αγίου Δομετίου και θα αρχίσει στις 20:30, θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα του Χειμερινού στο Facebook.

Αναλυτικό Πρόγραμμα

Αναλυτικά, όλο το πρόγραμμα με τις μέρες/ώρες και τα γήπεδα των αγώνων, καθώς επίσης τα αποτελέσματα των αγώνων που ήδη ολοκληρώθηκαν και τη Βαθμολογία, μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Leave a Reply

%d