Όλα τα στατιστικά του Χειμερινού σε μία εφαρμογή (SWISH)

Το Πρωτάθλημα Ανδρών Λευκωσίας ξεκινάει σήμερα και όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος το Χειμερινό πρωτοπορεί σε ακόμη έναν τομέα, αυτόν της τήρησης αναλυτικών στατιστικών στοιχείων για κάθε αγώνα, για κάθε ομάδα και για κάθε παίκτη! Η εφαρμογή για κινητές συσκευές (smartphones, tablets κλπ) με τίτλο “SWISH” είναι και φέτος διαθέσιμη για τους αγώνες του Πρωταθλήματός μας, τόσο για συσκευές Android όσο και IOS.

Κατεβάστε την εφαρμογή στο κινητό σας πατώντας στον αντίστοιχο πιο πάνω σύνδεσμο στο Google Play ή στο App Store, για να μπορείτε να ενημερώνεστε σε ζωντανό χρόνο για όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματός μας και να βλέπετε αναλυτικά τα ομαδικά και τα ατομικά στατιστικά στοιχεία της ομάδας ή του παίκτη που σας ενδιαφέρουν. Όταν κατεβάσετε την εφαρμογή, κάντε αναζήτηση το Πρωτάθλημα μας πληκτρολογώντας στο search “Winter Basketball Tournament Nicosia“.

Νοείται ότι η ίδια εφαρμογή θα λειτουργήσει και για τις άλλες 2 διοργανώσεις μας (το Πρωτάθλημα Λεμεσού και το Πρωτάθλημα Γυναικών), ευθύς μόλις ξεκινήσουν οι αγώνες τους τον ερχόμενο μήνα.

Leave a Reply

%d