Χορηγός Επικοινωνίας του Χειμερινού Πρωταθλήματος το CyprusBasket!

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε σήμερα την έναρξη μίας πολύ σημαντικής συνεργασίας του Πρωταθλήματός μας σε σχέση με τον τομέα της προβολής και δημοσιότητας. Κατόπιν σχετικής συνεννόησης μεταξύ των 2 μερών, έχει συμφωνηθεί όπως το CyprusBasket γίνει πλέον ο Χορηγός Επικοινωνίας του Χειμερινού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας και των διοργανώσεών του!

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη συνεργασία αυτή, διότι το CyprusBasket είναι ένα καθαρά μπασκετικό ενημερωτικό portal, με εξαιρετικά μεγάλη δημοφιλία και επισκεψιμότητα και το οποίο καθόλη τη διάρκεια της μέχρι τώρα ζωής του Χειμερινού προσέφερε πολύ σημαντικό έργο στο κομμάτι της προβολής και γνωστοποίησης του Πρωταθλήματός μας στο ευρύ μπασκετικό κοινό της Κύπρου.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Χειμερινού με το CyprusBasket, θα περιλαμβάνονται διάφορες δράσεις δημοσιότητας, όπως η διοργάνωση κάποιων ζωντανών παρουσιάσεων/συζητήσεων (podcasts), η αναπαραγωγή των ανακοινώσεων και ρεπορτάζ του Χειμερινού, η δημοσίευση ειδήσεων και νέων που αφορούν στις ομάδες μας, στους αγώνες, σε παίκτες κ.α.

Ευχαριστούμε θερμά το CyprusBasket και τον Διευθυντή του Νεοκλή Θεοχαρίδη για την μέχρι τώρα στήριξη και είμαστε βέβαιοι ότι η θεσμική πλέον μεταξύ μας συνεργασία που θα αναπτυχθεί ως Χορηγός Επικοινωνίας του Χειμερινού Πρωταθλήματος θα είναι αμοιβαία επωφελής.

Leave a Reply

%d