Παίρνει σάρκα και οστά το Χειμερινό Πρωτάθλημα Λεμεσού!

Όπως είχαμε εξαγγείλει πριν από 1 μήνα, το Χειμερινό Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας από την ερχόμενη σεζόν θα διεξαχθεί και στην επαρχία Λεμεσού. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έληξε χθες και πλέον το Δ.Σ. του Πρωταθλήματός μας θα προχωρήσει στα επόμενα βήματα για την πληρέστερη ενημέρωση των ομάδων που δήλωσαν ενδιαφέρον για συμμετοχή.

Μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου αναμένεται να διεξαχθεί ανοικτή συνάντηση στη Λεμεσό με τους εκπροσώπους όλων των ομάδων που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση και εκπροσώπους του Χειμερινού Πρωταθλήματος, έτσι ώστε να επεξηγηθούν οι Κανονισμοί και ο τρόπος διεξαγωγής του Πρωταθλήματος, αλλά και να επιλυθούν οι όποιες τυχόν απορίες.

Είμαστε βέβαιοι ότι, όπως και στις περιπτώσεις του Πρωταθλήματός μας των Ανδρών της Λευκωσίας και του Πρωταθλήματος Γυναικών που διοργανώσαμε πέρσι, έτσι και σ’ αυτήν της Λεμεσού όλοι όσοι θα λάβουν μέρος, θα απολαύσουν δεόντως τη συμμετοχή τους και παράλληλα θα μας χαρίσουν ωραίες στιγμές ερασιτεχνικού μπάσκετ. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι για το Πρωτάθλημα της Λευκωσίας της σεζόν 2023-2024, η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής από νέες ομάδες λήγει στις 30 Ιουνίου (εδώ η σχετική ανακοίνωση).

Leave a Reply

%d bloggers like this: