Παραδόθηκε η εισφορά του Χειμερινού στο Ίδρυμα “Αλκίνοος Αρτεμίου”

Όπως είχαμε ανακοινώσει το προηγούμενο διάστημα, στο πλαίσιο του All-Star Game 2023 είχαμε προχωρήσει στη συγκέντρωση εισφορών από τις ομάδες, τους παίκτες αλλά και φίλους του Πρωταθλήματός μας προς ενίσχυση του Ιδρύματος “Αλκίνοος Αρτεμίου”.

Σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία του Χειμερινού Πρωταθλήματος, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Δημήτρη Βαρζακάκο, τα Μέλη του Δ.Σ. Χάρη Παπαηρακλέους και Βίκτωρα Κουντούρη, αλλά και τον παίκτη των Warriors Μιχάλη Σάββα, ο οποίος ήταν και ο εμπνευστής της ιδέας, επισκέφθηκε τα γραφεία του Ιδρύματος και παρέδωσε όλο το ποσό που συγκεντρώθηκε.

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι η πρώτη μας αυτή φιλανθρωπική πρωτοβουλία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, εφόσον η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα σημαντική, κατορθώνοντας να συγκεντρώσουμε ένα αξιοσέβαστο ποσό, αλλά κυρίως διότι με το ποσό αυτό θα υποστηριχθεί μία πολύ ευάλωτη ομάδα συνανθρώπων μας, τα παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις.

Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα “Αλκίνοος Αρτεμίου” για την πολύ καλή συνεργασία και τους ευχόμαστε κάθε καλό στο βαρυσήμαντο έργο τους.

Leave a Reply

%d bloggers like this: