Πλούσιο θέαμα και μπόλικα τρίποντα στο ALL-STAR Game 2023! (video)

Πολύ ωραίο θέαμα μας χάρισαν χθες βράδυ οι συμμετέχοντες στο ALL-STAR Game 2023, το οποίο διεξήχθηκε στο Α’ Δημοτικό του Αγίου Δομετίου και έκλεισε με όμορφο τρόπο την αυλαία της φετινής σεζόν του Πρωταθλήματος Ανδρών. Στον αγώνα έλαβαν μέρος 24 από τους καλύτερους παίκτες που συμμετείχαν στο φετινό Πρωτάθλημα, οι οποίοι έπαιξαν με πλήρη αγωνιστική διάθεση και διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο!

Στο ημίχρονο του αγώνα διεξήχθηκε και διαγωνισμός τριπόντων, στον οποίο έλαβαν μέρος 10 εξαίρετοι τριποντέρ, εκ των οποίων προκρίθηκαν στον τελικό 3 Γιώργηδες: ο Γιώργος Τεουλίδης της Γροθιάς-Κερύνειας, ο Γιωργος Γεωργίου της First Shoot και ο Γιώργος Τσουρουνάκης της ΚΕΠ/Δικέφαλος Γερίου. Νικητής στον τελικό αναδείχθηκε ο Γιώργος Τεουλίδης, ο οποίος ευστόχησε σε 12/15 σουτ από τα 6,75m και πήρε επάξια το σχετικό έπαθλο.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, με αποτέλεσμα στο τέλος το ματς να εξελιχθεί σε ντέρμπι. Για την ιστορία, η BLUE Team του Γιάννου Κτωρίδη και Παναγιώτη Μπακόπουλου επικράτησε τελικά της YELLOW Team του Γιώργου Τεουλίδη και Βόρι Καραγιάννη με 76-73.

Όπως όμως είχαμε εξαγγείλει και πριν τον αγώνα, η αναμέτρηση πέραν του μπασκετικού είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Στο πλαίσιο του ALL-STAR Game έγιναν εισφορές από αρκετό κόσμο που συμμετείχε ή παρακολούθησε τον αγώνα και όλα τα έσοδα θα δοθούν εντός της ερχόμενης εβδομάδας στο Ίδρυμα “Αλκίνοος Αρτεμίου”. Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν στη συγκέντρωση των εισφορών, οι οποίες θα δοθούν στο συγκεκριμένο Ίδρυμα και τα παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις.

Βίκτωρας Κουντούρης
Υπεύθυνος Επικοινωνίας

Leave a Reply

%d bloggers like this: