Για στήριξη του Ιδρύματος “Αλκίνοος Αρτεμίου” το All-Star Game 2023

Το Δ.Σ. του Πρωταθλήματός μας, κατόπιν εισήγησης του καλαθοσφαιριστή των EUC Warriors, Μιχάλη Σάββα, αποφάσισε όπως το φετινό All-Star Game που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη στο Α’ Δημοτικό του Αγίου Δομετίου να έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε όπως όσοι παρακολουθήσουν το φετινό All-Star Game συνεισφέρουν προαιρετικά για στήριξη του Ιδρύματος “Αλκίνοος Αρτεμίου” με ελάχιστο ποσό συνεισφοράς τα €5. Όλο το ποσό που θα μαζευτεί θα δοθεί στο συγκεκριμένο Ίδρυμα, το οποίο στηρίζει παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις.

Είμαστε βέβαιοι ότι η ερασιτεχνική καλαθόσφαιρα θα επιδείξει το απαραίτητο αίσθημα φιλανθρωπίας και προσφοράς προς μία πολύ ευαίσθητη ομάδα συνανθρώπων μας, όπως είναι τα παιδιά, τα οποία παλεύουν για να έχουν το δικαίωμα σε μια καλύτερη ζωή.

Καλούμε όλους τους παίκτες, τους προπονητές, αλλά και τους φιλάθλους των ομάδων μας να έρθουν μαζικά στο γήπεδο τόσο για να παρακολουθήσουν τη μεγάλη γιορτή της καλαθόσφαιρας, αλλά και να στηρίξουν το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου και το εξαιρετικό του έργο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα 3 άτομα από 3 διαφορετικές ομάδες θα μαζεύουν τις εισφορές από τους ενδιαφερόμενους φίλους και είμαστε βέβαιοι ότι θα βρουν την ανάλογη ανταπόκριση.

Leave a Reply

%d bloggers like this: