Υψηλοί προσκεκλημένοι στους Τελικούς του Χειμερινού Πρωταθλήματος

Όπως είναι ήδη γνωστό, η εβδομάδα που μπαίνει είναι η εβδομάδα των Τελικών του Πρωταθλήματος Ανδρών. Την Τρίτη θα διεξαχθεί ο Μικρός Τελικός, ανάμεσα στους EUC Warriors και το CyprusBasket, ενώ την Πέμπτη θα διεξαχθεί ο Μεγάλος Τελικός, μεταξύ της Γροθιάς-Κερύνειας και του Δήμου Έγκωμης.

Στις 2 σημαντικότερες αναμετρήσεις της χρονιάς, ως είθισται, θα γίνουν στο τέλος και οι σχετικές απονομές των επάθλων. Στους φετινούς Τελικούς λοιπόν, τις απονομές θα κάνουν 3 πολύ σημαντικοί άνθρωποι της κυπριακής καλαθόσφαιρας, οι οποίοι έχουν ήδη αποδεχθεί την σχετική πρόσκληση και θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Πιο συγκεκριμένα:

Στον Μικρό Τελικό, το έπαθλο του Τριταθλητή θα απονείμει ο θρύλος του κυπριακού μπάσκετ και επί σειρά ετών προπονητής πολλών μεγάλων ομάδων, αλλά και της Εθνικής Κύπρου (Ανδρών και Γυναικών), κ. Τάκης Λύρας.

Στον Μεγάλο Τελικό, την απονομή του τροπαίου του Δευτεραθλητή θα κάνει ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους Κύπριους προπονητές, με σπουδαία καριέρα σε Κύπρο και εξωτερικό, κ. Τόνις Κωνσταντινίδης.

Τέλος, το βαρύτιμο τρόπαιο του Πρωταθλητή θα απονείμει στη νικήτρια ομάδα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Αντρέας Μουζουρίδης.

Ευχαριστούμε θερμά και τους 3 κυρίους για την αποδοχή της πρόσκλησης, οι οποίοι με την παρουσία τους θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη αίγλη και κύρος στο Πρωτάθλημά μας!

Leave a Reply

%d bloggers like this: