Έκλεισαν οι μέρες, ώρες και το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους 2 Τελικούς

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι εβδομάδα Ημιτελικών με 4 ομάδες να διεκδικούν επί ίσοις όροις το εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό. Η αρχή θα γίνει αύριο με τον 1ο Ημιτελικό ανάμεσα στους Warriors και τον Δήμο Έγκωμης και η συνέχεια θα δοθεί την Παρασκευή με τον 2ο Ημιτελικό μεταξύ CyprusBasket και Γροθιά-Κερύνεια.

Οι νικητές των 2 αναμετρήσεων θα προκριθούν στον Μεγάλο Τελικό, ενώ οι χαμένοι θα αγωνιστούν στον Μικρό Τελικό για τις θέσεις 3-4. Όπως αποφασίστηκε από το Δ.Σ. του Πρωταθλήματος, οι 2 Τελικοί θα διεξαχθούν ως εξής:

Μικρός Τελικός: Τρίτη, 14 Μαρτίου, στις 20:30.

Μεγάλος Τελικός: Πέμπτη, 16 Μαρτίου, στις 20:30.

Και οι 2 Τελικοί θα διεξαχθούν στο Κλειστό του Αγίου Δομετίου, ανεξαρτήτως του ποιες ομάδες θα αγωνιστούν. Ο λόγος που επιλέχθηκε το συγκεκριμένο γήπεδο είναι ασφαλώς το θέμα της διαθεσιμότητας για τις συγκεκριμένες μέρες και ώρες, όπως επίσης όμως και το γεγονός ότι το συγκεκριμένο γήπεδο διαθέτει παρκέ, μεγάλο ηλεκτρονικό πίνακα, αλλά (το πιο σημαντικό) και κερκίδες που μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα τον κόσμο που θα θέλει να τους παρακολουθήσει.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο οι Ημιτελικοί αυτής της εβδομάδας, όσο και οι Τελικοί της ερχόμενης, αλλά και το All-Star Game θα μεταδοθούν ζωντανά από τη σελίδα του Χειμερινού Πρωταθλήματος στο Facebook.

Leave a Reply

%d bloggers like this: