ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ο Τσουρουνάκης στους Warriors (video)!

Σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, ο Γιώργος Τσουρουνάκης της ΚΕΠ-Δικέφαλος Γερίου, κατά κόσμον “ΤΣΟΥ”, τα έχει βρει σε όλα με τους Warriors του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου και έχει ήδη υπογράψει συμφωνητικό συνεργασίας για 2 + 1 χρόνια!

Ο παίκτης, λόγω της εξαιρετικής φόρμας στην οποία βρίσκεται, δεν χρειάζεται καν να περάσει από εργομετρικές εξετάσεις και θα ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ των Warriors από το αμέσως επόμενο παιγνίδι με τους Blue Cats.

Το φλερτ Τσουρουνάκη-Κόκκινου χρονολογείται εδώ και αρκετά χρόνια και πλέον ο διακαής πόθος και των 2 πλευρών έγινε πραγματικότητα! Το τίμημα της συμφωνίας θα το πληρώσει μάλλον ο Χρίστος Διαμαντής, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα αποδεσμευθεί για μπορέσει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Το deal έκλεισε οριστικά χθες βράδυ και η ιστοσελίδα μας σας παρουσιάζει αποκλειστικά πλάνα από τις πρώτες δηλώσεις Γιώργου Τσουρουνάκη και Αντρέα Κόκκινου αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προς αποφυγή οποιωνδήποτε παρερμηνειών, ξεκαθαρίζεται ότι η είδηση και το βίντεο είναι προϊόν χιουμοριστικής μυθοπλασίας! 😀

Leave a Reply

%d bloggers like this: