Στο ίδιο τέμπο η Think Colour, πέρασε και από τους NBA Friends

Τη 2η της νίκη σε ισάριθμα παιγνίδια σημείωσε χθες βράδυ η Dedalos Think Colour, η οποία κέρδισε σχετικά άνετα και την ομάδα των NBA Friends με 40-62, δείχνοντας για ακόμη ένα παιγνίδι την απαιτούμενη σοβαρότητα που χρειαζόταν για να εξασφαλίσει ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνος. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι στον χθεσινό αγώνα δεν έδωσαν συνέχεια στην πολύ καλή εμφάνιση και νίκη της πρεμιέρας επί της ΕΑΚ και υπέκυψαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου.

Το χθεσινό παιγνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο 2ο και στο 3ο δεκάλεπτο, διάστημα κατά το οποίο οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς καλύτεροι, πέτυχαν και στα 2 αυτά δεκάλεπτα συνολικά +20 πόντους περισσότερους από τους γηπεδούχους και ουσιαστικά “καθάρισαν” το παιγνίδι. Η ομάδα των NBA Friends προέβαλε αντίσταση κυρίως στην 1η περίοδο μόνο, διάστημα κατά το οποίο ήταν κοντά στο σκορ (έληξε με 10-12) και έδειξαν ότι θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από μια απλά καλή εμφάνιση.

Η ομάδα του Αντρέα Πηλαβά με την πάροδο του χρόνου όμως έδειξε να αναλαμβάνει τα ηνία του αγώνα, εκμεταλλεύθηκε την υπεροχή της στα κλεψίματα, έκανε σαφώς λιγότερα λάθη και με πρωτεργάτες τους Γιάννη Αβρααμίδη, Παρασκευά Αντωνίου και Milian Kostadinov, έκτισε σταδιακά μία σημαντική υπέρ της διαφορά την οποία κράτησε μέχρι τέλους. Στην αντίπερα όχθη, ο Κωνσταντίνος Σελίτας των NBA Friends δεν είχε την αναμενόμενη υποστήριξη, με αποτέλεσμα να τραβήξει μόνος του το κουπί στο σκοράρισμα, ενώ και τα ποσοστά ευστοχίας της ομάδας έξω από τα 6,75m δεν ήταν ιδιαίτερα ελπιδοφόρα.

Η Think Colour μετά το 2Χ2 μπορεί ασφαλώς να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της στο Πρωτάθλημα (θα πρέπει βέβαια να βελτιώσει κάπως τα ποσοστά της στις ελεύθερες βολές!), όπως όμως και οι NBA Friends παρά την ήττα, εφόσον έδειξαν καλά στοιχεία μέχρι τώρα ειδικά στο παιγνίδι της πρεμιέρας.

Συνολικά, τα στατιστικά του αγώνα είχαν ως εξής:

ΚατηγορίαNBA FriendsThink Colour
Ευστοχία – 1π.7/16 (44%)9/25 (36%)
Ευστοχία – 2π.15/34 (44%)19/40 (48%)
Ευστοχία – 3π.1/10 (10%)5/18 (28%)
Ριμπάουντ (Α)1814
Ριμπάουντ (Ε)611
Ασσίστ33
Κλεψίματα37
Λάθη113
Κοψίματα11

Τους πόντους των 2 ομάδων πέτυχαν:

NBA Friends: Κωνσταντίνος Σελίτας 14, Άγγελος Γάλλος 5 (1), Δημήτρης Σκουρίδης 4, Φάνος Ανδρέου 4, Θωμάς Μυλωνάς 4, Κωνσταντίνος Αυγερόπουλος 3, Χάρης Χαραλάμπους 2, Γιάννης Κουρτόγλου 2 και Ιάσωνας Μακρής 2.

Think Colour: Γιάννης Αβρααμίδης 9 (1), Παρασκευάς Αντωνίου 9 (1), Milian Kostadinov 9 (1), Gavril Nenkov 8, Πέτρος Ηλία 7, Plamen Kostadinov 4, Αντωνάκης Χρίστου 4 (1), Βασίλης Χαραλάμπους 4 (1), Παναγιώτης Γεωργίου 4, Igor Gavrilovic 2 και Στράτης Στυλιανού 2.

Την επόμενη αγωνιστική, οι NBA Friends θα αγωνιστούν εντός έδρας εναντίον των Nicosia Wizards, ενώ η Think Colour θα αγωνιστεί εντός έδρας εναντίον της ΚΕΠ-Δικέφαλος Γερίου.

Βίκτωρας Κουντούρης

Leave a Reply

%d bloggers like this: