Κλείνουν αύριο το πρωί τα ρόστερ των ομάδων

Η διορία που έχει δοθεί από τη Γενική Συνέλευση του Πρωταθλήματος μας προς τις 13 ομάδες που θα λάβουν μέρος στη φετινή διοργάνωση για την υποβολή των ρόστερ τους εκπνέει αύριο στις 09:00 το πρωί. Ως εκ τούτου, οι όποιες προσθαφαιρέσεις είναι σε εκκρεμότητα θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες 20 ώρες περίπου.

Απ’ εκεί και πέρα, τα ρόστερ όλων των ομάδων θα κοινοποιηθούν σε όλες τις υπόλοιπες για υποβολή τυχόν ενστάσεων, με προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα (03/10/22) το πρωί. Μετά την εκπνοή της προθεσμίας και των ενστάσεων, οι οποίες θα αξιολογηθούν από τη Γενική Συνέλευση, καμία άλλη αλλαγή δεν θα επιτρέπεται να γίνει σε οποιαδήποτε ομάδα, αλλά ούτε και ένσταση στα ρόστερ που εγκρίθηκαν από όλους, μέχρι και τη λήξη του Πρωταθλήματος τον Απρίλιο του 2023.

Η κλήρωση των αγώνων για τη φετινή σεζόν θα πραγματοποιηθεί στην παρουσία όλων των ομάδων την Τρίτη, 04/10/2022, στις 18:30 και το αναλυτικό πρόγραμμα θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα μας.

Δυόμιση βδομάδες πριν το πρώτο τζάμπολ, η αγωνία 200 και πλέον καλαθοσφαιριστών έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της, ενώ πολλά είναι και τα προγραμματισμένα φιλικά προετοιμασίας. Πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Η σεζόν 2022-2023 ξεκινάει…

Leave a Reply

%d bloggers like this: