Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΚΟΚ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Αντρέα Μουζουρίδη, πραγματοποίησαν σήμερα εκπρόσωποι του Πρωταθλήματός μας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας σε πολύ ευχάριστο και εποικοδομητικό κλίμα και έγινε στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ της Ομοσπονδίας και της διοργάνωσής μας, με στόχο τη διερεύνηση τρόπων περαιτέρω ανάπτυξης της συνεργασίας των 2 φορέων.

Από τη μεριά της Ομοσπονδίας εκφράστηκε η προθυμία για στήριξη των προσπαθειών που καταβάλλονται σε σχέση με τη διοργάνωση του Πρωταθλήματός μας για την επόμενη σεζόν, έτσι ώστε να καταστεί ακόμη καλύτερο και να βασίζεται σε πιο στέρεα θεμέλια. Από τη μεριά μας, ενημερώσαμε πλήρως την Ομοσπονδία για τα επόμενα πλάνα μας, τόσο σε σχέση με το αντρικό όσο και το γυναικείο πρωτάθλημα που προγραμματίζουμε.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της ΚΟΚ για την πολύ παραγωγική συνάντηση, η οποία ευελπιστούμε ότι θα αποτελέσει την απαρχή για μία πιο θεσμοθετημένη και σταθερή μεταξύ μας συνεργασία, προς όφελος του ερασιτεχνικού μπάσκετ στην Κύπρο.

Leave a Reply

%d bloggers like this: