Βίκτωρας Κουντούρης στο «Dunks»: «Στόχος ένα ακόμα μεγαλύτερο χειμερινό τουρνουά»!

Με ποσοστό επιτυχίας που άγγιξε το 100%, ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες, το πρώτο Χειμερινό Τουρνουά Καλαθόσφαιρας!

Θα λέγαμε ότι ήταν ένα ποσοστό που ξεπέρασε το… 90% και αν αναλογισθεί κανείς, την πρώτη φορά που διοργανώθηκε το εν λόγω τουρνουά και… βάζοντας στην εξίσωση και τις δεδομένες δυσκολίες που υπήρχαν λόγω βασικά, της κατάστασης ελέω πανδημίας, τότε δίχως άλλο, μιλάμε για μιαν τεράστια επιτυχία!

Η ιστοσελίδα μας, κάλεσε τον κ. Βίκτωρα Κουντούρη, υπεύθυνο επικοινωνίας της όλης διοργάνωσης, για μια συνέντευξη, μέσα από την οποία ο ίδιος δίνει την όλη εικόνα, μέσα από τον απόηχο που αυτή (η διοργάνωση) έχει αφήσει.

Η «κοιτίδα»

Το πρώτο ερώτημα, στο οποίο κλήθηκε να απαντήσει ο κ. Κουντούρης, ήταν το πως είχε ξεκινήσει η ιδέα για τη διοργάνωση:

«Βασικά η όλη ιδέα, προϋπήρχε και είχε ξεκινήσει από τα τέλη του καλοκαιριού του 2021, μέσα από την ανάγκη των ερασιτεχνών παικτών, να αγωνίζονται όλη τη χρονιά και όχι μόνο το καλοκαίρι.

Κατόπιν τούτου, βρέθηκαν οκτώ ομάδες και με αυτόν τον αριθμό, ήταν πλέον εφικτό για να διοργανωθεί ένα μίνι-Πρωτάθλημα.

Έτσι, στη συνέχεια δημιουργήθηκε ένα αρμόδιο όργανο συντονισμού, η Γενική Συνέλευση, το οποίο με τη σειρά του, δημιούργησε την Προκήρυξη του Τουρνουά και τους κανονισμούς λειτουργίας του».

Τα εμπόδια…

Στη συνέχεια, ο κ. Κουντούρης, αναφέρθηκε στα εμπόδια που βρέθηκαν κατά την τέλεση της όλης διοργάνωσης:

«Πράγματι, υπήρξαν δυσκολίες. Όπως οι δυσκολίες στο να βρεθούν γήπεδα για να γίνονται οι αγώνες, η εξεύρεση υποστηρικτών (χορηγών), αλλά και τα πολλά προβλήματα που προκλήθηκαν ελέω της κατάστασης που δημιούργησε η πανδημία».

«Είμαστε ευχαριστημένοι»

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και ο κ. Κουντούρης αναφέρεται στην αίσθηση που άφησε η διοργάνωση:

«Προσπαθήσαμε να διοργανώσουμε ένα, όσο το δυνατόν πιο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, για παράδειγμα με τη χρήση στατιστικών, αλλά και του All-Star Game.

Γενικά, μείναμε ευχαριστημένοι, καθώς στην πορεία το Τουρνουά απέκτησε σημαντική προβολή και στο τέλος, είδαμε ότι το χάρηκαν οι παίκτες, καθώς και οι θεατές που παρακολούθησαν τα παιχνίδια.

Για διοργάνωση που έγινε πρώτη φορά, τα πήγαμε πάρα πολύ καλά, αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες».

«Μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή στο επόμενο Τουρνουά»!

Ρωτώντας τον κ. Κουντούρη, για τις προοπτικές που διανοίγονται, μας αποκάλυψε κάτι πολύ σημαντικό:

«Μετά τα όσα θετικά που έχουμε αποκομίσει, θα προσπαθήσουμε του χρόνου, να δημιουργήσουμε κάτι καλύτερο και ακόμα μεγαλύτερο.

Αυτή η προσδοκία, έχει αποκτήσει και μιαν επιπλέον βάση. Να αποκαλύψω λοιπόν, ότι έχουμε δεχθεί αρκετά καλές κριτικές, αλλά και ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Τουρνουά της επόμενης σεζόν από διάφορες ομάδες, ακόμη και από άλλες πόλεις, για να συμμετάσχουν και αυτές στο Πρωτάθλημα!

Στόχος μας είναι το Τουρνουά μας να καταστεί θεσμός και χρόνο με το χρόνο να βελτιώνεται, αλλά και να μεγαλώνει!

«Ευχαριστίες»

Έπειτα, έγινε αναφορά στα στηρίγματα που έλαβε το Χειμερινό τουρνουά:

«Η ΚΟΚ, μας βοήθησε στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης, ενώ προγραμματίζουμε και συνάντηση μαζί της, για ανταλλαγή απόψεων και ιδεών για την επόμενη σεζόν. Το κλίμα είναι θετικό.

Ευχαριστίες επίσης απευθύνουμε και στους Χορηγούς του Τουρνουά μας, αλλά και τους Διαιτητές και του Κριτές για την άψογη συνεργασία, όπως βέβαια και στους πολλούς εθελοντές που βοήθησαν σημαντικά στην ομαλή διοργάνωση των αγώνων».

Επικοινωνία – διεθνείς επαφές

Τέλος, ο κ. Κουντούρης, αναφέρθηκε και σε κάποια άλλα στοιχεία που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία και ενδεχόμενο διεθνών επαφών:

«Έχουμε σαν στόχο, να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο το επικοινωνιακό κομμάτι, δημιουργώντας μιαν επίσημη ιστοσελίδα και από εκεί και πέρα, ενδεχομένως να διερευνηθεί και η πιθανότητα διεξαγωγής κάποιων αγώνων (έστω φιλικών) με άλλες ερασιτεχνικές ομάδες του εξωτερικού, κυρίως από Ελλάδα, με στόχο τη διεθνοποίηση ενός τέτοιου Πρωταθλήματος»!

Πηγή: Dunks.com.cy

Leave a Reply

%d bloggers like this: