Τα ΟΜΑΔΙΚΑ στατιστικά του Τουρνουά

Πέραν των ατομικών στατιστικών, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ΟΜΑΔΙΚΑ στατιστικά του Τουρνουά μας, τα οποία μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των ομάδων, σας παρουσιάζουμε πιο κάτω. Να σημειωθεί ότι λόγω του ότι ορισμένες ομάδες έδωσαν 12 αγώνες, ενώ άλλες 11, λήφθηκε υπόψη ο Μέσος Όρος σε κάθε κατηγορία (και όχι το συγκεντρωτικό σκορ), για σκοπούς ομοιομορφίας στη σύγκριση των αποτελεσμάτων:

✅ Την καλύτερη ΕΠΙΘΕΣΗ παρουσίασε η ομάδα των EUC Alumni Warriors BC, η οποία σκόραρε κατά μέσο όρο 67,7 πόντους ανά αγώνα και την ακολούθησε ο Δήμος Έγκωμης με 64,7.
✅ Την καλύτερη ΑΜΥΝΑ είχε και πάλι η ομάδα των EUC Alumni Warriors BC, η οποία δεχόταν κατά μέσο όρο 48,5 πόντους ανά αγώνα, ενώ στη 2η θέση βρίσκεται η ομάδα της Think Colour με 51.
✅ Πρώτη στα ΤΡΙΠΟΝΤΑ αναδείχθηκε η ομάδα της Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου, η οποία είχε μέσο όρο 7,41 τρίποντα ανά αγώνα και την ακολούθησε η Think Colour με 5,41.
✅ Πρώτη στα REBOUNDS ήρθαν οι Nicosia Wizards, οι παίκτες της οποίας είχαν κατά μέσο όρο 37,6 ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ στη 2η θέση ισοβαθμούν η ΚΕΠ – Δικέφαλος Γερίου και οι #SDC_Knights με 37,2.
✅ Στις ASSISTS πρώτοι στη σχετική κατάταξη είναι οι EUC Alumni Warriors BC με μέσο όρο 14,5 ανά αγώνα και ακολουθεί ο Δήμος Έγκωμης με 12,6.
✅ Στα ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ τα περισσότερα κατέγραψε η ομάδα του Δήμος Έγκωμης με μέσο όρο 11,6 και στη 2η θέση κατετάγη η ΚΕΠ – Δικέφαλος Γερίου με 11,2.
✅ Τέλος, στα BLOCKS την πρωτιά κατέλαβαν και πάλι οι EUC Alumni Warriors BC με 3 κοψίματα ανά αγώνα κατά μέσο όρο, έναντι 2,63 της δεύτερης ΚΕΠ – Δικέφαλος Γερίου.

One thought on “Τα ΟΜΑΔΙΚΑ στατιστικά του Τουρνουά

Leave a Reply

%d bloggers like this: