Καλάθια και θέαμα στο ALL-STAR GAME (video)!

Πλούσιο θέαμα με πολλά καλάθια και όμορφες μπασκετικές στιγμές επιφύλαξε το χθεσινοβραδυνό ALL-STAR GAME του Τουρνουά μας, με το οποίο έπεσε και επίσημα η αυλαία της πρώτης του σεζόν.

Σε έναν αγώνα με εντελώς ελεύθερο μπάσκετ, με …αρκετά χαλαρές άμυνες και με εντελώς φιλικό χαρακτήρα, η #REDTeam επικράτησε της #PITZITeam με 110-98. Έτσι, ο Αντρέας Κόκκινος σήκωσε (ακόμα) μία κούπα στη φετινή σεζόν, αφήνοντας τον φίλο του Χρίστο Πιτζιολή (αλλά και τον θερμό φαν της Pitzi-team, Σοφρώνη Ππέσιη!) με την πικρή γεύση της ήττας..

O χθεσινός αγώνας δεν μπορεί ασφαλώς να τύχει οποιασδήποτε κριτικής ή αξιολόγησης, εφόσον όλοι οι παίκτες αγωνίστηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς με πρώτιστο γνώμονα να προσφέρουν θέαμα στους θεατές που το παρακολούθησαν είτε στο γήπεδο, είτε μέσω διαδικτύου από το Alfasports.TV. Για την ιστορία απλώς να αναφέρουμε ότι σκόραραν όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες, αλλά πρώτοι σκόρερς του αγώνα ήταν ο Γιώργος Τσαγκαρίδης από την #PITZITeam με 25 πόντους και ο Χρήστος Διαμαντή από την #REDTeam με 22.

Στην ανάπαυλα του All-Star Game διεξήχθηκε και ο διαγωνισμός τριπόντων, στον οποίο νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Τσαγγαρίδης των EUC Alumni Warriors BC, ο οποίος επικράτησε του Χάρη Σπύρου του Δήμου Έγκωμης στην τελική φάση. Την απονομή έκανε ο θρύλος του κυπριακού μπάσκετ, Τάκης Μιραλλάης, τον οποίο και ευχαριστούμε για άλλη μια φορά.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους συντελεστές της χθεσινής αναμέτρησης, παίκτες, προπονητές, διαιτητές, γραμματεία, δημοσιογράφους, εταιρεία παραγωγής κλπ, αφού έδωσαν την ευκαιρία στο ερασιτεχνικό μπάσκετ να αναδειχθεί δεόντως και να μπει το λιθαράκι για να κτίσουμε κάτι ακόμα καλύτερο (και μεγαλύτερο) την επόμενη χρονιά!

Leave a Reply

%d bloggers like this: