Πήρε τη νίκη και την 7η θέση η SDC

Τη νίκη με 70-45 πανηγύρισε χθες βράδυ η ομάδα της SDC Knights απέναντι στην First Shoot Basket και εξασφάλισε την 7η θέση στην τελική κατάταξη.

Ο χθεσινός αγώνας δεν μπορεί να σταθεί σε ιδιαίτερα αυστηρή κριτική, αφού και οι 2 ομάδες αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες (η μία έπαιξε με 7 παίκτες και η άλλη με 5) και ουσιαστικά έπαιξαν εντελώς ελεύθερα, χωρίς κάποια σκοπιμότητα.

Οι Ιππότες πήραν εξαρχής το προβάδισμα στο σκορ, το οποίο διατήρησαν και διεύρυναν προοδευτικά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το 1ο δεκάλεπτο τους βρήκε μπροστά με 15-7 και το ημίχρονο με 35-17. Στο 3ο δεκάλεπτο η ψαλίδα άνοιξε ακόμη περισσότερο φτάνοντας στους 23 πόντους (50-27), ενώ σε κάποιο διάστημα έφτασε και τους 28. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τις 2 ομάδες στο 70-45 και στη λήξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στο πλαίσιο του Τουρνουά μας.

Πρώτοι σκόρερς του αγώνα ήταν ο Kypros Demetriou της First Shoot και ο Μιχάλης Πέτσας της SDC με 21 πόντους αμφότεροι. Αξίζουν συγχαρητήρια και στις 2 ομάδες για την όλη παρουσία τους στο Τουρνουά, η οποία μπορεί μεν να μην είχε την τελική κατάληξη που πιθανώς θα ανέμεναν, όμως προς τιμήν τους παρέμειναν μέχρι τέλους αγωνιζόμενες παρά τις σημαντικές απουσίες που τους προέκυψαν κατά τη διάρκειά του, τιμώντας το Fair Play και το ευ αγωνίζεσθαι.

Αναλυτικότερα,τα στατιστικά του αγώνα είχαν ως εξής:

✅ 🆁🅴🅱🅾🆄🅽🅳🆂 👌
14 περισσότερα ριμπάουντ κατέγραψαν οι Ιππότες, αφού μάζεψαν 49 (15 επιθετικά), ενώ οι αντίπαλοί τους 35 (10 επιθετικά). Πρώτος ριμπάουντερ των νικητών ήταν ο Χάρης Χαραλάμπους με 13, ενώ από πλευράς First Shoot τα περισσότερα μάζεψε ο Κύπρος Δημητρίου (19).
✅ 🅱🅻🅾🅲🅺🆂 ✋
4 κοψίματα είχαμε στο παιγνίδι, 3 για τους νικητές και 1 για τους ηττημένους. Τα περισσότερα από πλευράς SDC έκανε ο Χάρης Χαραλάμπους (2), ενώ το μοναδικό της First Shoot έκανε ο Αντρέας Ψύλλος.
✅ 🅰🆂🆂🅸🆂🆃🆂 ⛹️
11 assists περισσότερες μοίρασαν οι νικητές (17-6). Τις περισσότερες από τους νικητές μοίρασε ο Angelos Gallos (6), ενώ από τους ηττημένους τις περισσότερες έδωσαν οι Κύπρος Δημητρίου και Ιεζεκιήλ Παπαδόπουλος (από 2 έκαστος).
✅ 🆂🆃🅴🅰🅻🆂 ⛹️‍♀️
4 περισσότερα κλεψίματα είχαμε για τους Ιππότες (7-3). Τα περισσότερα κλεψίματα από πλευράς νικητών έκανε ο Μιχάλης Πέτσας (3), ενώ από πλευράς ηττημένων από 1 έκαναν οι Κύπρος Δημητρίου, Ιεζεκιήλ Παπαδόπουλος και Antonis Krekos.
✅ 🆂🅲🅾🆁🅴🆁🆂 🏀
🟤🟣 #FirstShootBasket
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Κύπρος Δημητρίου 21, Λοΐζος Νικολάου 9 (1), Antonis Krekos 7 (1), Ιεζεκιήλ Παπαδόπουλος 6 και Andreas Psillos 2.
⚫️🔴 #SDC_Knights
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Μιχάλης Πέτσας 21, Yiannis Embedoklis 12, Χάρης Χαραλάμπους 12, Angelos Gallos 11 (3), Δημήτρης Σκουρίδης 8, Michael Costoullos 3 (1), Phanos Andreou 3 (1).

Leave a Reply

%d bloggers like this: