Την νίκη η ΚΕΠ, την πρόκριση η Think Colour

Το 2ο εισιτήριο για τα Ημιτελικά βρήκε χθες βράδυ κάτοχο, ο οποίος θα είναι η ομάδα της Think Colour η οποία έχασε μεν από την ΚΕΠ – Δικέφαλος Γερίου με 51-44, όμως προκρίθηκε λόγω του +11 που είχε κερδίσει στο 1ο παιγνίδι. Ο χθεσινοβραδυνός αγώνας στο Γέρι ήταν συναρπαστικός και κράτησε σε αγωνία και τις 2 ομάδες, αφού η έκβαση του ποιος θα πάρει την πρόκριση κρίθηκε κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Η ομάδα της ΚΕΠ – Δικέφαλος Γερίου, παρά τις ηχηρές απουσίες της, προσπάθησε χθες βράδυ να πετύχει την μεγάλη ανατροπή και ουσιαστικά άγγιξε το θαύμα, αφού σε κάποιο στάδιο η διαφορά είχε φτάσει και στο +15! Εξ’ αρχής, οι παίκτες του Mylonas Zinon έδειξαν ότι θα πουλούσαν ακριβά το τομάρι τους, αφού πήραν από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ (15-8 με τη λήξη του 1ου δεκαλέπτου και 26-18 με τη λήξη του ημιχρόνου).

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και η λήξη του 3ου δεκαλέπτου τους βρήκε να ισοφαρίζουν το σκορ με το οποίο έχασαν στο English School την περασμένη εβδομάδα (42-31). Στην 4η και τελευταία περίοδο, το παιγνίδι παιζόταν κυριολοεκτικά στην κόψη του ξυραφιού. Λιγότερο από 45” πριν τη λήξη του αγώνα, οι γηπεδούχοι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με +9 και είχαν την μπάλα στην κατοχή τους. Το σουτ 3 πόντων που έγινε και θα τους έδινε σκορ πρόκρισης τελικά βρήκε σίδερο και στην αμέσως επόμενη φάση ο Milian Kostadinov με φαρμακερό τρίποντο έδωσε το φιλί της ζωής και ουσιαστικά την πρόκριση στην Think Colour, αφού μείωσε στο -6. Στο χρόνο που απέμενε, οι γηπεδούχοι απλά ευστόχησαν σε 1 ελεύθερη βολή για το τελικό 51-44.

Αξίζουν συγχαρητήρια και στις 2 ομάδες για την πολύ καλή προσπάθεια και τον υγιή ανταγωνισμό που επέδειξαν και στους 2 αγώνες. Οι Think Colour, παρότι καρδιοκτύπησαν, σίγουρα έφυγαν χθες βράδυ από το Γέρι με τη χαρά ότι εξασφάλισαν την πρόκριση. Από την άλλη, οι της ΚΕΠ – Δικέφαλος Γερίου έμειναν με μια μάλλον γλυκόπικρη γεύση, αφού ναι μεν κέρδισαν και μάλιστα με πολύ καλή εμφάνιση, αλλά δεν προκρίθηκαν.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν και αυτή τη φορά ο Constantinos Tsounis της ΚΕΠ – Δικέφαλος Γερίου με 22 πόντους, ενώ από τους Think Colour τους περισσότερους πέτυχε ο Γιάννης Αβρααμίδης με 13. Στα Ημιτελικά, οι Think Colour θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού First Shoot Basket vs EUC Warriors, ενώ η ΚΕΠ – Δικέφαλος Γερίου τον χαμένο για τις θέσεις 5-8.

Αναλυτικότερα,τα στατιστικά του αγώνα είχαν ως εξής:

✅ 🆁🅴🅱🅾🆄🅽🅳🆂 👌
Οι γηπεδούχοι κέρδισαν και χθες την μάχη των αιθέρων, αφού μάζεψαν συνολικά 42 (11 επιθετικά), οι δε φιλοξενούμενοι 30 (11 επιθετικά). Πρώτοι ριμπάουντερς της ΚΕΠ ήταν ο Constantinos Tsounis και ο Mylonas Zinon με 10 έκαστος, ενώ από τους Think Colour τα περισσότερα μάζεψε ο Peter-Alan Elia με 8.
✅ 🅱🅻🅾🅲🅺🆂 ✋
Από 4 blocks για την κάθε ομάδα είχαμε στον αγώνα. Από πλευράς ΚΕΠ τα περισσότερα κατέγραψε ο Fanis Bal (4), ενώ από πλευράς Think Colour από 1 έκαναν οι Antonakis Christou, Paraskevas Antoniou, Panayiotis Georgiou και Igor Gavrilovic.
✅ 🅰🆂🆂🅸🆂🆃🆂 ⛹️
4 ασσίστ είχαμε για τους νικητές, καμία από τους ηττημένους στο χθεσινό ματς. Τις περισσότερες από τους νικητές μοίρασε ο Dimitris Karalagas με 3.
✅ 🆂🆃🅴🅰🅻🆂 ⛹️‍♀️
5 περισσότερα κλεψίματα είχαμε για τους γηπεδούχους (12-7). Τα περισσότερα κλεψίματα από πλευράς ΚΕΠ έκανε ο Constantinos Tsounis (6), ενώ από πλευράς Think Colour τα περισσότερα έκανε ο Peter-Alan Elia (2).
✅ 🆂🅲🅾🆁🅴🆁🆂 🏀
⚪️🔵 ΚΕΠ – Δικέφαλος Γερίου
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Constantinos Tsounis 22 (2), Mylonas Zinon 14 (3), Γιώργος Τσουρουνάκης 8 (1), Dimitris Karalagas 3 (1), Βίκτωρας Κουντούρης 2 και Fanis Bal 2.
🟣⚫️ Think Colour
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Γιάννης Αβρααμίδης 13 (3), Plamen Kostadinov 8, Milian Kostadinov 8 (1), Paraskevas Antoniou 6, Antonakis Christou 3, Αντρέας Παρσαμάκης 3, Peter-Alan Elia 2 και Panayiotis Nicolaides 1.

Leave a Reply

%d bloggers like this: